NEDERLANDS ---------- ENGLISH ---------- DEUTSCH ---------- FRANÇAIS

BED & BREAKFAST ' DE OLDE SIGNORIE '

SLAPEN IN STIJL

FRAAIE SALONS

WARME WERELDEN

Uw kamer is een cultuurhistorisch juweeltje.

• Authentieke inrichting, monumentale vloeren en plafonds, charmante en elegante ruimtes.

• De kamer kunt u van binnen afsluiten. U ontvangt de code van het deurslot van de entreedeur van het pand..

• De salon heeft alle ruimte om riant te slapen,om in te recreëren en in te ontbijten. Privé-ontbijt voor u dus, al bij aankomst gereed gezet op uw eettafel en in de koelkast op uw kamer.

• U bent verzekerd van een goede nachtrust op de boxspring- of Aupingbedden, voorzien van heerlijk liggende (latex)matrassen.

carrkoffiemolenshutterstock98918780

GOED BEGIN

VAN DE DAG

Bij De Olde Signorie geniet u van een echt vullend self service ontbijt. Al uw ontbijtspullen staan bij aankomst al gereed in de koelkast en op de eettafel in uw kamer. Koffie en thee kunnen direct gezet!

Wat kunt u verwachten? Diverse soorten brood, beschuit, crackers, zoet en hartig beleg, kaas, müesli en/of graanvlokken, yoghurt, melk, karnemelk, sinaasappelsap of ontbijtdrank, kortom alles dat een ochtendmaal compleet maakt. Verse vleeswaren op aanvraag vooraf.

U ontbijt wanneer het u uitkomt en in de privacy van uw eigen kamer.

carrkoffiecroissantshutterstock107106050

VOORTREFFELIJK

WONEN

Vijf eeuwen onderdak

'De Olde Signorie' is een riant en markant monumentaal pand met een neoclassicistisch aanzicht en antieke interieurdelen uit de 15e t/m de 21e eeuw. Dit bijzondere rijksmonument is vrijstaand. De meest recente restauratie en renovatie van dit herenhuis startte in 1995 onder monumentenzorg en werd, met zorg voor elk denkbaar detail, afgesloten in 2006. Nu ook voor u toegankelijk vanwege de Bed and Breakfast-formule.

Woongeschiedenis

Het huis debuteerde in de 15e eeuw als zetel voor de landadel (o.a. de Andringa's) en heeft in voorgaande eeuwen de magistratuur van Leeuwarden tot residentie gediend. Ook hoge bestuurders kozen hier domicilie, zoals Baron Rengers, in de 18e eeuw burgemeester van Leeuwarden. De vermaarde advocatentweeling Anker & Anker werkte jarenlang vanuit dit pand.

METEEN RESERVEREN?

STUUR EEN E-MAIL

of

BEL/SMS 06 14 58 97 45

 

VOLG ' DE OLDE SIGNORIE '

facebooktwitterlinkedingooglepinterestyoutubevimeo

© IBIZ 2009 - 2019 • B&B De Olde Signorie • Ossekop 13 • 8911 LE Leeuwarden • tel 058 216 18 26 of 06 14 58 97 45

Freewifi